neděle 28. června 2015

Schizofrenie je volba


Poslední dobou se na mne obrací mladí lidé s náznaky nebo již oficiální diagnózou Schizofrenie. Jsou to nesmírně citliví, inteligentní lidé, kteří trpí dlouhodobě nedostatkem lásky ve svém životě. Pociťují ji už od dětství. 

Do schizofrenie utíkají, protože mají z nějakého důvodu strach žít svůj život tady a teď. Nechtějí za něj vzít zodpovědnost. Postavit se sami za sebe. A hlavně si to vůbec přiznat a uvědomit si, že jim tenhle stav vlastně vyhovuje. A tak se někdy ocitají v pro nás nepředstavitelných mukách a trápení.

Většinou jsou v jejich auře přivtělené bytosti, které zhoršují jejich strachy, trápení i odhodlání s tím něco dělat. Pomáhají jim vytvářet velmi nepříjemné, děsivé, mučivé myšlenky a v akutním stavu i strach ze sebe sama a z toho, co by sobě či okolí mohli provést.

Před časem jsem se vrhla po hlavě do jejich léčby....ze začátku úspěšně. Chtěla jsem jim za každou cenu pomoci, i když mě to stálo  dost energie a sil. Po léčbě se ale vrátili do stejného nelaskavého prostředí, kde se na ně všichni dívali jako na ty nevyléčitelné blázny. Byli bez lásky, podpory a pochopení nejbližších i svého okolí. Časem se proto dostali do stejných kolejí a energií. A tak pořád dokola....

Jak z toho ven? Už neslibuji léčení, to není v mojí moci. Můžu poradit a osvětlit všem stranám, co se děje. Podpořit v akutních stavech. Důležité pro dotyčného je samotné zjištění a pochopení skutečnosti, že v úspěšné léčbě jim nepomohou autority v podobě lékařů či léčitelů. Oni sami mají tu moc, zrušit svou neMoc nad svým životem v radost a šťastné žití. :) Každý má přece zodpovědnost za svůj vlastní život a nemůže chtít po ostatních, aby ji za ně převzal. Objeví-li se skutečná chuť do života a vůle vymanit se z tohoto kolotoče, můžeme zkusit společně začít pracovat. Pokud je tu touha zapracovat na svém přístupu k životu, chuť do změny, můžu zkusit odvést přivtělené duše, které si rezonancí přitáhl do své aury. Důležitá je účast další osoby, někoho, kdo je dotyčnému nablízku, ví co se děje a má ho rád. Je to dlouhodobá cesta, ale výsledek stojí za to :)  

Žádné komentáře:

Okomentovat